fbpx

Skeniranje filmova lajka formata u rolni (24 Mpx)

660.00 RSD

Na zalihama

Šifra proizvoda: Skeniranje filmova lajka formata u rolni (24 Mpx) Kategorije: , Oznake: , , ,

Opis

Ako želite da sačuvate uspomene, Vaše stare fotografije sa filma lajka formata, i dobijete ih u digitalnom obliku tako da ih možete odštampati bilo kad i bilo gde, poručite uslugu digitalizacije u par koraka:

1. Kontaktirajte nas putem naše Facebook stranice ili poručite skeniranje negativa na našem sajtu. Obavezno nam ostavite broj telefona;

2. Pozivamo Vas telefonom da se dogovorimo o terminu slanja filmova i vremenu realizacije posla. Za veće količine filmova posebno ugovaramo cenu i uslove plaćanja;

3. Filmove nam šaljete Post Express službom;

4. Mi pregledamo filmove i vršimo digitalizaciju;

5. Snimamo fotografije na DVD i otpremamo za slanje;

6. Kurirska služba (Post Express) Vam dostavlja filmove i diskove sa digitalizovanim fotografijama. Uslugu plaćate kuriru (ukoliko nismo ugovorili drugačiji način plaćanja);

7. Vaše fotografije su kod Vas na kompjuteru i možete ih pregledati na svim uređajima koji čitaju DVD i JPEG format.

 

Usluga skeniranja filmova lajka formata – crno belih, kolor i slajdova u rolni (nesečenih) podrazumeva:

– Rezolucija: 24 Mpx
– Format fajla: JPEG
– Medij: DVD

OVA REZOLUCIJA NAMENJENA JE I ZA PREGLEDANJE FOTOGRAFIJA NA RAČUNARU I ZA PONOVNU ŠTAMPU FOTOGRAFIJA FORMATA DO 30×40 CM.

Filmove nam dostavljate preporučenom poštom ili Post Express službom, a mi ih vraćamo kurirskom službom u stanju u kom ste ih dostavili.

Plaćanje putem naloga u banci sa pozivom na broj fakture koji dobijate od nas ili pouzećem po prijemu filmova i skeniranih snimaka.

Detaljnije informacije o adresi za dostavu, računu za uplatu, rokovima realizacije, isporuci i dr. možete dobiti putem chat opcije na sajtu, putem e-maila prodaja@filmfoto.rs ili pozivom na broj telefona 060/191-50-30 svakog radnog dana u periodu od 11h do 18h i subotom od 11h do 14h. Nedeljom ne radimo.

 

Kupovinom putem internet prodavnice ostvarujete pravno na uslugu skeniranja do 36 snimaka sa filma. Ova usluga ne odnosi se na skeniranje slajdova u dijaramicama.