Skeniranje filmova lajka formata u rolni (2 Mpx)

200.00 RSD

Ova usluga namenjena je onima koji imaju veće količini filmova i ne mogu da se opredele koje od njih treba skenirati. Rezolucija je dovoljna da pregledate svoje filmove na računaru i da odaberete koje od njih ćete digitalizovati u velikoj rezoluciji. Usluga se odnosi na količinu od najmanje 6 filmova u rolni ili sečenih (bilo 24 ili 36 snimaka).

Šifra proizvoda: Sken-2-MP Kategorija:

Opis

Pregledanje jednog po jednog filma može biti naporno kada imate velike količine filmova. Koji od njih odabrati za skeniranje posle toliko godina? Pre konačne digitalizacije, nudimo Vam mogućnost skeniranja u rezoluciji dovoljnoj samo za pregled.

Usluga skeniranja filmova lajka formata – crno belih, kolor i slajdova u rolni (nesečenih ili sečenih na trake do 4 snimka) podrazumeva:

– Rezolucija: cca 2 Mpx (1024 x 1545)
– Format fajla: JPEG

OVA REZOLUCIJA NAMENJENA JE ZA PREGLEDANJE FOTOGRAFIJA PRE KONAČNOG ODABIRA FOTOGRAFIJA I/ILI FILMOVA ZA SKENIRANJE.

Filmove nam dostavljate preporučenom poštom ili Post Express službom, a mi ih vraćamo kurirskom službom u stanju u kom ste ih dostavili.

Plaćanje putem naloga u banci sa pozivom na broj fakture koji dobijate od nas ili pouzećem po prijemu filmova i skeniranih snimaka.

Detaljnije informacije o adresi za dostavu, računu za uplatu, rokovima realizacije, isporuci i dr. možete dobiti putem chat opcije na sajtu, putem e-maila prodaja@filmfoto.rs ili pozivom na broj telefona 060/191-50-30 svakog radnog dana u periodu od 11h do 18h i subotom od 11h do 14h. Nedeljom ne radimo.