Just For Fun Paket

1,690.00 RSD

Na zalihama

Opis

Paket namenjen uglavnom mladima, amaterima i onima koji žele da eksperimentišu sa fotoaparatom za jednokratnu upotrebu i kolor filmom sa isteklim rokom.

PAKET UKLJUČUJE:

– Jednokratni fotoaparat bez blica sa kolor filmom isteklim 2006. godine:
– Razvijanje C-41 (kolor) filma lajka formata (135) dobijenog uz aparat;
– Digitalizacija u rezoluciji: 6 Mpx (3000 x 2000 px), format fajla: JPEG;
– Isporuku fotografija elektronskim putem.

Rezolucija fotografija dovoljna je za objavljinje fotografija na društvenim mrežama i pregledanje na kompjuteru ili telefonu. Takođe, rezolucija je dovoljna i za izradu fotografija manjeg formata.

Kada ispucate film, dostavljate nam ceo fotoaparat (vratićemo ga zajedno sa razvijenim filmom) Post Express službom. Film i fotoaparat vraćamo istom službom.

Plaćanje putem naloga u banci sa pozivom na broj porudžbine koji dobijete u mailu nakon završetka procesa online kupovine.

Detaljnije informacije o adresi za dostavu, računu za uplatu, rokovima realizacije, isporuci i dr. možete dobiti putem chat opcije sa sajta, putem e-maila prodaja@filmfoto.rs ili pozivom na broj telefona 061/472-4760 svakog radnog dana u periodu od 11h do 18h i subotom od 11h do 14h. Nedeljom ne radimo.

VAŽNA NAPOMENA: Fotoaparat je za jednokratnu upotrebu. Oštećenja i kvarovi ne podležu garanciji i/ili servisu. Nakon što ispucate sve snimke, ne otvarajte sami fotoaparat – poašljite ga nama. Rok upotrebe filma u fotoaparatu istekao je 2006. godine i rezultati sa njega mogu odstupati od uobičajenih (oslabljen intezitet boja, slab kontrast, izrazita zrnastost i sl. Karakteristike filma neće biti u kvalitetu poput filma kojem rok trajanja nije istekao). Upotrebljavajte film samo na svetlim mestima (npr. na otvorenom – na suncu) uz prisustvo prirodnog svetla. Nije namenjen za upotrebu u zatvorenim prostorima pod veštačkim osvetljenjem ili slabim prirodnim osvetljenjem (npr. svetlost koja dolazi samo sa prozora). Ovaj paket je namenjen isključivo za zabavu, ne upotrebljavajte ovaj fotoaparat ukoliko želite da zabeležite važne događaje.

Kvalitet digitalizacije obezbeđuje Noritsu LS-1100 skener.