E-6 CROSS paket / 135

1,200.00 RSD1,450.00 RSD

Za ljubitelje slajd filma (E-6) koji ga još uvek imaju u određenim zalihama, ali je filmu istekao rok trajanja, omogućili smo uslugu razvijanja u C-41 (kolor negativ) hemikalijama.  Ovaj proces daje artističke rezultate, a svaki film se ponaša drugačije – boje su izmenjene, a kontrast uglavnom pojačan. Ljubitelji fotografije koji koriste stare E-6 filmove, upravo ovakve rezultate i žele – neočekivane i nepredvidive!

Opis

Paket namenjen profesionalcima i zaljubljenicima u fotografiju.

PAKET UKLJUČUJE:

– Razvijanje E-6 (slajd) filma lajka formata (135) u C-41 hemikalijama;
– Digitalizacija u rezoluciji po izboru klijenta: 6 Mpx (3000 x 2000 px) ili 24 Mpx (6000 x 4000 px), format fajla: JPEG;
– Isporuku fotografija elektronskim putem, na DVD-u, USB flešu ili drugom mediju u dogovoru sa klijentom.

Filmove nam dostavljate Post Express službom.

Plaćanje putem naloga u banci sa pozivom na broj fakture koji dobijate od nas.

Detaljnije informacije o adresi za dostavu, računu za uplatu, rokovima realizacije, isporuci i dr. možete dobiti putem e-maila prodaja@filmfoto.rs ili pozivom na broj telefona: 060/191-50-30 svakog radnog dana u periodu od 11h do 18h i subotom od 11h do 14h. Nedeljom ne radimo.

Kvalitet digitalizacije obezbeđuje Noritsu LS-1100 skener.

NAPOMENA: Rezultati variraju od filma do filma. Boje i kontrast se nepredvidivo menjaju i odstupaju od proizvođačkih specifikacija filma. Ne garantujemo uspeh razvijanja nepravilno eksponiranih filmova, kao i neadekvatno čuvanih filmova kojima je istekao rok trajanja. Garancije na razvijanje u ovom procesu ne pružamo ni za E-6 filmove kojima rok trajanja nije istekao. Klijent svesno preuzima rizik da film predaje na razvijanje u proces koji se smatra eksperimentalnim. Poručivanjem ovog paketa oslobađate Filmfoto.rs odgovornosti za gore izneto. 

Dodatne informacije

Rezolucija:

24 MP, 6 MP