50% popusta u februaru!

Počevši od 14. pa sve do 28. februara tekuće godine, nagradićemo sa 50% popusta svakog od vas ko nam pošalje crno-beli film na kojem je zabeležen poljubac na najmanje 10 snimaka. 

Zabeležite srećne trenutke sa osobama koje volite na crno-belom filmu. Neka na filmu bude najmanje 10 fotografija na kojima je zabeležen poljubac. Bilo da ste poljubili svoje dete, supružnika, momka, devojku, mamu, tatu, baku… Bilo da su vas zaljubljeni zamolili da ih fotografišete ili ste “uhvatili” dvoje u poljupcu. Svejedno je! Svaki takav film, sa 10 zabeleženih poljubaca, biće nagrađen popustom – platićete samo pola cene usluge BW Pro paket / 135.

Na vama je da napravite porudžbinu bilo za BW Insta ili BW Pro paket i pošaljete nam film, a kada završimo razvijanje i skeniranje, odobrićemo vam popust ukoliko ste ispunili kriterijum. Plaćanje vršite nakon odobrenog popusta. Po evidentiranoj uplati, dobijate svoje fotografije.

NAPOMENA: Ovaj popust se ne može sabirati sa drugim popustima, odnosi se samo na uslugu razvijanja i skeniranja crno-belog filma i ne važi u slučaju poručivanja BW Starter / 135 ili Student paketa. Važi počevši od 14. zaključno sa 28. februarom 2021. Može se iskoristiti više puta, odnosno može biti primenjen na više filmova koje nam pošalje ista osoba, a svaki od filmova mora zadovoljiti iste, gore opisane, kriterijume.