DOSTAVA ROBE

Poručene proizvode dostavljamo putem kurirske službe na željenu adresu na način koji je Korisnik izabrao prilikom telefonske potvrde porudžbine od strane Prodavnice (Kupci imaju mogućnost da biraju dostavu danas za sutra do 12h, ili danas za sutra do 19h. Ukoliko se kupac ne izjasni, poručeni proizvodi šalju se sa rokom uručenja do 19h). Vreme realizacije isporuke zavisi od kurirske službe i ona se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije i trenutno se ne može isporučivati van granica zemlje.

Paket će biti dostavljen na željenu adresu, a u slučaju da Korisnik u momentu isporuke nije na adresi kurirska služba će o načinu preuzimanja paketa obavestiti kupca.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke proizvoda zavisi od dostavne službe, a na ovaj rok utiču izabrana usluga, mesto na koje se pošiljka šalje, vrednost i težina paketa i sl. Poručene proizvode nastojimo da pošaljemo istog dana ili u najkraćem mogućem roku.

Rok isporuke digitalnih proizvoda, nastalih digitalizacijom medija zavisi od trenutnog obima posla, ali u proseku nije duži od 2 dana. U slučaju kašnjenja kupac se obaveštava.

DOSTAVA MATERIJALA ZA RAZVIJANJE I DIGITALIZACIJU

Materijal (filmove, kasete i dr.) za razvijanje i/ili digitalizaciju dostavljate nam na sledeću adresu isključivo putem Post Express-a:

Marko Nagl PR (POST RESTANT)
NAGEL ART NOIR
JNA 155
22400 Ruma

Tel. 061/472-4760

NAPOMENA: Isporuka u pošti. Danas za sutra do 19h.

Molimo imajte u vidu da sa drugim dostavnim službama ne sarađujemo i ne vršimo prijem filmova ukoliko pošaljete drugom službom osim Post Express-a. Takođe, nismo u mogućnosti da materijale za digitalizaciju primamo putem preporučenih pošiljaka. Ova izmena u načinu prijema materijala stupa na snagu 04.06.2020. godine.

Filmfoto.rs sarađuje isključivo sa Post Express službom. Molimo da nam materijale ne dostavljate drugim službama.
Filmfoto.rs sarađuje isključivo sa Post Express službom. Molimo da nam materijale ne dostavljate drugim službama.