fbpx

DOSTAVA ROBE

Poručene proizvode dostavljamo isključivo putem Post Express kurirske službe na željenu adresu na način koji je Korisnik izabrao prilikom telefonske potvrde porudžbine od strane Prodavnice (Kupci imaju mogućnost da biraju dostavu na kućnu adresu ili isporuku u pošti. Ukoliko se kupac ne izjasni, poručeni proizvodi šalju se na kućnu adresu). Vreme realizacije isporuke zavisi od kurirske službe i ona se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije i trenutno se ne može isporučivati van granica zemlje.

Paket će biti dostavljen na željenu adresu, a u slučaju da Korisnik u momentu isporuke nije na adresi kurirska služba će o načinu preuzimanja paketa obavestiti kupca.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke proizvoda zavisi od dostavne službe, a na ovaj rok utiču izabrana usluga, mesto na koje se pošiljka šalje, vrednost i težina paketa i sl. Poručene proizvode nastojimo da pošaljemo istog dana ili u najkraćem mogućem roku.

Rok isporuke digitalnih proizvoda, nastalih digitalizacijom medija zavisi od trenutnog obima posla, ali u proseku nije duži od 2 dana. U slučaju kašnjenja kupac se obaveštava.

DOSTAVA MATERIJALA ZA RAZVIJANJE I DIGITALIZACIJU

Materijal (filmove, kasete i dr.) za razvijanje i/ili digitalizaciju dostavljate nam kao preporučenu pošiljku, klasičan paket ili Post Express paket na sledeću adresu:

Marko Nagl PR (POST RESTANT)
NAGEL ART NOIR
JNA 155
22400 Ruma

Tel. 060 191 50 30

NAPOMENA: Isporuka u pošti.

Molimo imajte u vidu da sa drugim dostavnim službama ne sarađujemo i ne vršimo prijem filmova. Ukoliko materijal pošaljete drugom službom osim JP Pošta Srbije, paket NEĆE biti preuzet!  Ova izmena u načinu prijema materijala stupa na snagu 12.09.2022. godine.

OBAVEZNO:

Kada pošaljete paket, dostavite nam broj paketa za praćenje pošiljke (na Viber, Instagram, mail itd.) i navedite na koji način ste poslali pošiljku (preporučeno pismo, klasičan paket ili Post Express).