NOVOSTI

U susret proleću!

Proleće je na pragu, a sa prolećem nam stižu i divne boje u prirodi. Našim korisnicima smo omogućili popust na C-41 Pro Paket / 135 do kalendarskog početka proleća (21. mart) tekuće godine.

Opširnije »
Stari fotoaparat

Obaveštenje o odlaganju izložbe

Obaveštavamo javnost da se izložba fotografija nastalih na fotomaratonu, planirana za 23.11.2020. u KC LAb, Novi Sad, odlaže do daljnjeg zbog aktuelne epidemiološke situacije. O novom datumu održavanja izložbe

Opširnije »
24h Novosadski fotomaraton

24H NOVOSADSKI (ANALOGNI) FOTOMARATON 2020.

I ove godine, Filmfoto.rs organizuje (analogni) „24h novosadski fotomaraton“. Maraton će se realizovaće u saradnji sa Kulturnim centrom LAB, Novi Sad i CDOR „Res Polis“, Novi Sad . Cilj ovog „maratona“ je da promoviše klasičnu fotografiju, tj analognu fotografiju kako se ona danas često naziva. Samim tim, na maratonu nije moguće učestvovati korišćenjem digitalne fotoopreme. Tema maratona je: „Novosadski divani“. Cilj teme je da zabeližite trenutak razgovora, osmeha i radosti ljudi oko vas.

Opširnije »

Ostvarite popust od 1000 dinara!

Svi Vi koji još uvek niste kreirali svoj nalog na našem sajtu, imate priliku da osvojite 1000 dinara, ako se registrujete do 15.07.2020. god. Dovoljno je da sledite ovaj link: https://www.filmfoto.rs/my-account/ i pratite uputstva za registraciju.

Opširnije »